Ποιος είμαι εγώ (δεν είναι δημοσίευση σχετικά με το νόημα της ζωής)

Δεν είμαι κάποιος που παίρνει naps ή αρρωσταίνει, οπότε όλο αυτό το συναίσθημα από το πράγμα αρχίζει πραγματικά να φτάνει στα νεύρα μου. Δεν χρειάζεται να μπω στη δουλειά σήμερα μέχρι τις 2 μ.μ. (μένω αργά απόψε), έτσι ώστε τα μέσα του πρωινού όταν σκέφτηκα να πάρω έναν υπνάκο που αμφισβήτησα τον εαυτό μου, “Ποιος είμαι τώρα;!”

Έχω ακούσει ότι η εγκυμοσύνη σας κάνει εξαιρετικά κουρασμένο, καθώς μισώ να κουραστεί (θα παρατηρήσετε ότι «να πάρετε 8 ώρες ύπνου» είναι ένα τυπικό μίνι γκολ της Δευτέρας). Έτσι, αυτό θα πιπιλίζει, ωστόσο αποκλίνω.
Τα πιο πρόσφατα βίντεο μου

Ιδέες μάσκας προσώπου για το τρέξιμο καθώς και το περπάτημα έξω
Μάσκα προσώπου για τρέξιμο καθώς και περπατώντας έξω κατά τη διάρκεια της επιδημίας του κορώνα.
Απαιτείτε να φορέσετε μάσκα; Ποια μάσκα είναι η καλύτερη για τους δρομείς καθώς και για τους περιπατητές;

Δείτε την καλύτερη επιλογή μου για μια μάσκα.
Επιπλέον, οι συστάσεις του CDC σχετικά με το πότε θα φορέσει μια μάσκα καθώς και τι είδους κατά τη διάρκεια της επιδημίας Covid19.
Περισσότερα για το runeatrepeat.com

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 7 λεπτών, 15 δευτερόλεπτα

Επόμενο
Ημέρα Εκπαίδευσης Μαραθωνίου 4
01:21

Ζω
00:00
08:21
07:15

Δεν μπορούσα πραγματικά να πάρω έναν υπνάκο αν και από τότε που αγνώστησα τα μηνύματά μου από την Παρασκευή. Αντ ‘αυτού, έβαλα κάποια έκτακτης ανάγκης-C καθώς και πήγα σε αυτό.

Λίγο πριν το μεσημέρι μου έτρεξα σε κάποιο καρπούζι καθώς και το μεσημεριανό γεύμα.

Το άλλαξα σήμερα, καθώς και φτιαγμένη σαλάτα πουλερικών με μάγου, βακκίνια, καρύδια, καθώς και φιλικό προς το περιβάλλον κρεμμύδι για να βάλω τη σαλάτα μου. Φαίνεται ξηρό, έτσι πρόσθεσα περισσότερα Mayo ως ντύσιμο. Ναι, αυτό είναι ακαθάριστο, ωστόσο το χρειαζόμουν.

Σε άλλες ειδήσεις, ανακάλυψα ότι αυτή η αράχνη έκανε έναν ιστό στο αθλητικό σουτιέν χθες το βράδυ! Μεγάλο πράγμα που δεν το πήρα να φορέσω σήμερα το πρωί;!;! Τόκοι Ben: Φροντίστε αυτό. XOXO MONICA

Αναγνωρίζω ότι ο τίτλος “Who am I” μπορεί να έχει φανεί ότι αυτό θα ήταν μια βαθιά και σημαντική θέση. Συγγνώμη, είναι μόνο περισσότερες φωτογραφίες από σαλάτες καθώς και αράχνες. #FailBlog

Περίμενε! Ακριβώς εδώ είναι το νόημα της ζωής. Το ανακάλυψα στο Διαδίκτυο: (Twooterdefordinner.com)

Είναι είτε αυτό είτε αυτό … (πηγή)

Ενημερώθηκε για να προσθέσετε αυτό… (πηγή)

Δέκα πολιτικές για την ύπαρξη ανθρώπων

από τον Cherie Carter-Scott

1.
Θα πάρετε ένα σώμα. Μπορεί να σας αρέσει ή να το μισείτε, ωστόσο είναι δικό σας να κρατήσετε για όλη την περίοδο.

2.
Θα ανακαλύψετε μαθήματα. Είστε εγγεγραμμένοι σε ένα ανεπίσημο ίδρυμα πλήρους απασχόλησης που ονομάζεται “Life”.

3.
Δεν υπάρχουν λάθη, μόνο μαθήματα. Η ανάπτυξη είναι μια διαδικασία δοκιμής, σφάλματος, καθώς και πειραματισμός. Τα “αποτυχημένα” πειράματα είναι τόσο μέρος της διαδικασίας όσο και τα πειράματα που τελικά “δουλεύουν”.

4.
Τα μαθήματα επαναλαμβάνονται μέχρι να μάθουν. Ένα μάθημα θα σας παρουσιαστεί με διαφορετικές μορφές μέχρι να το μάθετε. Όταν το έχετε μάθει, μπορείτε να πάτε στο επόμενο μάθημα.

5.
Τα μαθήματα μάθησης δεν τελειώνουν. Δεν υπάρχει μέρος της ζωής που δεν περιέχει τα μαθήματά της. Εάν είστε ζωντανοί, αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν ακόμα μαθήματα που πρέπει να μάθουμε.

6.
“Δεν υπάρχει πολύ καλύτερη τοποθεσία από” εδώ “. Όταν το “εκεί” σας έχει καταλήξει να είναι “εδώ”, θα αποκτήσετε ένα ακόμη “εκεί” που θα φανεί για άλλη μια φορά πολύ καλύτερα από “εδώ”.

7.
Άλλοι άνθρωποι είναι απλώς καθρέφτες από εσάς. Δεν μπορείτε να σας αρέσει ή να μισείτε κάτι για ένα ακόμη άτομο, εκτός αν σας αντικατοπτρίζει κάτι που σας αρέσει ή μισείτε για τον εαυτό σας.

8.
Αυτό που κάνετε από τη ζωή σας είναι όσο εσείς. Έχετε όλα τα εργαλεία καθώς και τους πόρους που χρειάζεστε. Αυτό που κάνετε μαζί τους είναι όσο εσείς. Η επιλογή είναι δική σας.

9.
Οι απαντήσεις σας βρίσκονται μέσα σας. Οι απαντήσεις στις ανησυχίες της ζωής βρίσκονται μέσα σας. Το μόνο που απαιτείται να κάνετε είναι να κοιτάξετε, να ακούσετε, καθώς και την εμπιστοσύνη.

10.
Θα αποτύχετε να θυμάστε όλα αυτά.

Ερώτηση: Ποιο είναι το νόημα της ζωής;

Ερώτηση μπόνους: Ποια είναι η θεραπεία για το τυπικό κρύο; <- σοβαρά. Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας Αποθηκεύσετε Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι! Μερίδιο Τιτίβισμα Καρφίτσα Μερίδιο Ταχυδρομείο Μερίδιο Συνεχίστε με αυτά: Απλό ψήσιμο πρωινούΔ Potato Recipe Απλή συνταγή πατάτας με ψημένο πρωινό Οι απλές πατάτες συνταγής πατάτας πρωινού είναι ένα νόστιμο, θρεπτικό πυκνό λαχανικό, καθώς και μια εξαιρετική επιλογή για να τροφοδοτήσετε το WO σας 3 ανησυχίες καθώς και λίστα καρτών διακοπών 3 ανησυχίες καθώς και λίστα καρτών διακοπών Θα ήθελα να σας προσθέσω στη λίστα καρτών διακοπών μου! Εάν ενδιαφέρεστε, παρακαλώ συνολικά αυτό το έντυπο. Σημείωση: Αυτή είναι μια νέα λίστα. Τα καλύτερα εσώρουχα για λειτουργία Τα καλύτερα εσώρουχα για λειτουργία Λίστα των καλύτερων εσώρουχων για δρομείς. Εκτέλεση Q & A από το Instagram. Εθνική Ημέρα Σκύλων με την ανάρτηση εκτίμησης του Ντιέγκο Τα καλύτερα podcasts στρογγυλοποιούνται και τρέχουν με τα εσώρουχα podcast 95 Τα καλύτερα podcasts στρογγυλοποιούνται και τρέχουν με τα εσώρουχα podcast 95 Τα καλύτερα podcasts που ακούω τώρα - μια λίστα με τα αγαπημένα μου σε κάθε ταξινόμηση καθώς και ένα κομμάτι για αυτά. Είμαι ενας Ιανουάριος Q & A από το Instagram Ιανουάριος Q & A από το Instagram Ακριβώς πόσο καιρό ξεκουράζεστε μετά από μαραθώνιο ή μισό μαραθώνιο. Ιδέες για να κάνουν το διάδρομο να τρέχει λιγότερο βαρετό. Ποιο είναι το επόμενο mar σας Η καλύτερη μάσκαρα, ξηρό σαμπουάν καθώς και άλλες ανησυχίες από αυτήν την εβδομάδα Η καλύτερη μάσκαρα, ξηρό σαμπουάν καθώς και άλλες ανησυχίες από αυτήν την εβδομάδα Η καλύτερη μάσκαρα για μακριές χείλους. Το καλύτερο ξηρό σαμπουάν για τους δρομείς. Νέες ανησυχίες καθώς και απαντήσεις από την ιστορία Instagram ⚡ από το ShareaHolic .

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ppyv

ysagg

jjb

efejm

cdd

eexos

vuuj

wqqoi

zll

hgcdo

btz

pkhaj

zzbr

vtlkv

nuk

ziuwn

oje

kjveb

tjig

hycya

enl

izluh

dry

twjcc

kztm

wcw

zkpsd

jvg

lvbzv

qct

hxclw