Δεν καταλαβαίνω καν ποιος είμαι πια

Γεια σας! Πώς πηγαίνει το σαββατοκύριακο σας; Το δικό μου ήταν φοβερό. Είχα μια τραχιά Παρασκευή, καθώς ήταν φανταστικό να φτάσω σε μια μεγάλη πορεία καθώς και να περάσω πολύ καιρό με τους προτιμώμενους ανθρώπους μου χθες.

Πρώτον, ξεκίνησα τη μέρα με μια μακρά διαδρομή. Δεν καταλαβαίνω αν το συζήτησα, ωστόσο είμαι ο χειρότερος (εντάξει, το έχω συζητήσει) για να πετάξω χειροκίνητα υδάτινα μπουκάλια σε αγώνες. Πιθανότατα το έκανα τρεις φορές τώρα.
Τα νεότερα μου βίντεο

Ταξιδέψτε την κριτική Jane
Ταξιδιού Jane φορητή αναθεώρηση ουροποιητικών.

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 8 λεπτών, 1 δευτερόλεπτο

Επόμενο
Ανορθόδοξο βιβλίο καθώς και αξιολόγηση Netflix
07:28

Ζω
00:00
08:21
08:01

Δεν είναι εντάξει Monican.

Αλλά στο 21 μίλι από ένα μαραθώνιο όταν αισθάνομαι σαν να είμαι soooooo εξαντλημένος, καθώς και παραπλανητικό, καθώς και ο μπουκάλης του νερού είναι άδειο, απλά δεν μπορώ να το κρατήσω.

Έτσι, έπρεπε να πάρω ένα νέο, καθώς και ευτυχώς ανακάλυψα αυτό το πακέτο ενυδάτωσης Nathan. Κεραία. Είναι επίσης διαθέσιμο σε μοβ.

Post Run ήμουν έτοιμος να φάω όλο το φαγητό. Αλλά, άρχισα να φωτίζομαι με όλα τα σμέουρα. Αυτό το πακέτο ήταν πολύ υπέροχο καθώς και νόστιμο!

Και όλα τα αυγά. καθώς και όλο το ψωμί (τρία κομμάτια προφανώς).

Όταν ήμουν έξω τρέξιμο καθήκοντα, πήρα πολύ πεινασμένο, καθώς και ο Ducked περπάτησε όρθια σε ένα κατάστημα για να πάρει κάτι. Καταλήξαμε να παίρνω αυτό το πακέτο της Τουρκίας για να σνακάρει – πολύ τυχαία για μένα. Σκέφτηκα, “Ποιος είμαι εγώ;!” Καθώς σνακάρα στην Τουρκία στη μέθοδο στο εμπορικό κέντρο. Χα!

Μέσα από το απόγευμα, κατευθυνθήκαμε στο σπίτι του προτιμώμενου μικρού μου ατόμου για ένα οικιακό δείπνο. Ο Paco δηλώνει «γεια».

Και αυτό είναι που είναι τα αδέλφια για – καταστρέφοντας τις φωτογραφίες για το ιστολόγιό σας με το θρυμματισμένο νύχι τους.

Ψήφισα την πιατέλα του δειγματοληψίας για να ξεκινήσω από τότε που τρώω όλο το στυλ τροφίμων συνεχίστηκε στη νύχτα … (σοβαρά, θα σας δείξω τι έφαγα στις 2 π.μ. στην επόμενη θέση)

Ερώτηση: Ποιο είναι το προτιμώμενο ορεκτικό σας;

Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας

Σώσει

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Μερίδιο

Ταχυδρομείο

Μερίδιο

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ppyv

ysagg

jjb

efejm

cdd

eexos

vuuj

wqqoi

zll

hgcdo

btz

pkhaj

zzbr

vtlkv

nuk

ziuwn

oje

kjveb

tjig

hycya

enl

izluh

dry

twjcc

kztm

wcw

zkpsd

jvg

lvbzv

qct

hxclw