American Dirt Review – Καλή ακρόαση της αναθεώρησης του βιβλίου ήχου

American Dirt Review – Έκδοση βιβλίου ήχου. Είναι η αμερικανική βρωμιά από τον Jeanine Cummins ένα καλό βιβλίο (ή καλή ακρόαση); Γρήγορη αναθεώρηση βίντεο και σκέψεις σχετικά με τη διαμάχη.

American Dirt Review – Ένα καλό βιβλίο ακρόασης και podcast review series

Ελέγξτε το βιβλίο για να αγοράσετε ή να ακούσετε εδώ… Αμερικανικό βιβλίο βρωμιάς // Kindle // Audible

Αμερικανική κριτική βρωμιάς

Σημείωση: Υπάρχουν μερικοί spoilers κατά τη διάρκεια της περίληψης.

Επιτρέψτε μου να ξέρω αν διαβάζετε ή ακούσατε την αμερικανική βρωμιά. Σου άρεσε?

Αμερικανική κριτική βιβλίου βρωμιάς

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 12 λεπτών, 7 δευτερόλεπτα

Επόμενο
5 λεπτά τρέξιμο προθέρμανση
05:34

Ζω
00:00
12:07
12:07

Facebook Twitter Email Pinterest Linkhttps: //runeatrepeat.com/american-dirt-review-good-listen-audio-book-review/copied

Αμερικανική βρωμιά – σύντομη περίληψη
Η Λυδία ζει στο Acapulco του Μεξικού με τον σύζυγό της Sebastián, ο οποίος είναι δημοσιογράφος και ο 8χρονος γιος της Luca. Τρέχει ένα κατάστημα βιβλίων και γίνεται φίλος με έναν συχνό πελάτη, Javier. Τους αρέσουν τα ίδια βιβλία και φαίνεται να έχουν μια ειδική σύνδεση. Ανακαλύπτει αργότερα ότι είναι ο ηγέτης ενός τοπικού καρτέλ ναρκωτικών.

Αφού ο Sebastián γράφει ένα σύντομο άρθρο που εκθέτει τον Javier – η οικογένειά της σκοτώνεται κατά τη διάρκεια ενός κόμματος. Η Λυδία και η Λούκα είναι οι μόνοι επιζώντες και τώρα πρέπει να βγει από το Μεξικό παράνομα, καθώς δεν είναι διαβατήριο για τον Luca. Το βιβλίο ακολουθεί το ταξίδι τους και συναντάμε άλλους στην πορεία.

Δυστυχώς, το πιο σημαντικό πράγμα για το βιβλίο μπορεί να είναι η συζήτηση για αυτό. Θα το αναφέρω στο τέλος.

Το αγαπημένο μου μέρος: Δεν μπορούσα να πιστέψω τη φιλία της με τον Javier. Ήταν τρομακτικό και συναρπαστικό.

Ήταν επίσης τόσο λυπηρό γιατί ήταν περίπλοκο και δεν μπορούσαν να μείνουν φίλοι μόλις ανακάλυψε ποιος ήταν. Φάνηκαν να ενδιαφέρονται πραγματικά ο ένας για τον άλλον, οπότε ο τρόπος που τα πράγματα αποδείχθηκαν ήταν φρικτά.

Ο Javier την καλεί τη βασίλισσα της ψυχής του. Έχουν μια ειδική σύνδεση. Έτσι με κάνει να ζαλίζω να προσπαθήσω να το συνδυάσω με το γεγονός ότι ήθελε να σκοτώσει την ίδια και ολόκληρη την οικογένειά της μετά το σύντομο άρθρο του συζύγου της. Μπορεί κάποιος να τραβήξει έτσι;

Η Λυδία προσπαθεί απεγνωσμένα να πάρει τον εαυτό της και το παιδί 8 ετών Luca στις Ηνωμένες Πολιτείες επειδή θα σκοτωθούν αν παραμείνουν στο Μεξικό. Είναι ένα πολύ επιβλαβές ταξίδι και θα μπορούσαν να πεθάνουν στην πορεία – αλλά σίγουρα θα πεθάνουν αν μένουν. Είναι τρομακτικό και καρδιάς και απελπισμένος.

Και ενώ το 100% καταλάβω ότι οι Μεξικανοί θα έπρεπε να του δοθεί η υποστήριξη που έλαβε αυτός ο συγγραφέας για να πει τις δικές τους ιστορίες … Εκτιμώ ότι αυτό το μυθιστόρημα εκθέτει ανθρώπους που μπορεί να μην διαβάζουν την εργασία από μεξικανούς συγγραφείς σε χαρακτήρες που προσπαθούν απλώς να επιβιώσουν, να τρέξουν από Βία, πηγαίνετε στο σχολείο, δείτε την οικογένειά τους.

Και δυστυχώς, φαίνεται ότι οι άνθρωποι που είναι κρίσιμοι ή ρατσιστές ή γρήγοροι να υποστηρίξουν έναν τοίχο των συνόρων – δεν είναι πολύ ανοιχτοί. Έτσι, ένας τρόπος για να τους ακούσετε είναι να μιλήσετε σε μια γλώσσα με την οποία είναι άνετα όταν εισάγετε διαφορετική άποψη. Δεν ξέρω αν είναι ελπιδοφόρο ή αφελές. Αλλά η συζήτηση, η επικοινωνία και η μάθηση είναι ένα βήμα προς τη σύνδεση και την κατανόηση ο ένας τον άλλον, σωστά;

American Dirt Review Αστέρι Αστέρι – 4

Συνολικά μου άρεσε. Μου άρεσε ότι ήταν ένα μακρύτερο βιβλίο – πολλά βιβλία που έχω ακούσει πρόσφατα ήταν σύντομα και τελειώνω πολύ γρήγορα. Ήταν ενδιαφέρον και ήθελα να συνεχίσω να ακούω. Μου λείπει ο Λούκα.

Αλλά θέλω να προτείνω βιβλία από συγγραφείς Latino αν ψάχνετε για ένα βιβλίο σαν αυτό. Θα μοιραστώ μερικά από αυτά παρακάτω.

American Dirt Debate Links & Info

Διαμάχη για την αμερικανική βρωμιά
Άκουσα πολλά podcasts και διάβασα άρθρα που καλύπτουν την αντίδραση προς το βιβλίο American Dirt, τον συγγραφέα και τους εκδότες. Πριν από την ανάγνωση του βιβλίου δεν το γνώριζα, γι ‘αυτό άκουσα το βιβλίο χωρίς καμία από αυτές τις πληροφορίες στις ταινίες μου.

Και για κάποιο λόγο απλά υποθέτω ότι ο συγγραφέας ήταν της μεξικανικής καταγωγής. Πέρασε το κεφάλι μου ότι ήταν πιθανώς παντρεμένη και άλλαξε το επώνυμό της. Έτσι, ήμουν έκπληκτος να μάθω πρώτα ότι δεν ήταν Μεξικάνικο και έπειτα μπήκα στην αντίδραση πέρα ​​από αυτό.

Δεν πρόκειται μόνο για το επώνυμό ή την εθνικότητά της. Οι άνθρωποι τραυματίστηκαν, λυπημένοι και θυμωμένοι λόγω της σημαντικής εταιρικής σχέσης που πήρε από τους εκδότες και την κάλυψη του Τύπου (συμπεριλαμβανομένης μιας αναφοράς της Oprah). Η εκδοτική βιομηχανία φάνηκε να υποστηρίζει πραγματικά αυτό το βιβλίο και τον συγγραφέα όταν πολλοί συγγραφείς Latin X έχουν γράψει παρόμοιες ιστορίες και δεν έχουν πάρει την ίδια προσοχή ή τύπους συμφωνιών (νομισματική υποστήριξη τόσο στον τρόπο με τον οποίο πληρώνονται όσο και στον τρόπο προώθησης της εργασίας τους).

Αμερικανική Dirt Debate Resources:
Αμερικανική συζήτηση βρωμιάς μέσω του όρνιο

American Dirt Oprah Book Club μέσω NY Times

Αμερικανός συντάκτης βρωμιάς μεξικάνικη εμπειρία μέσω του Slate

Alt Latino Podcast – “American Dirt” 31 Ιανουαρίου

Latino USA – σκάβοντας στην αμερικανική βρωμιά στις 29 Ιανουαρίου

Latin X Σύσταση βιβλίου ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ:

17 Μεγάλα βιβλία στα σύνορα για να διαβάσετε αντί για αμερικανική βρωμιά μέσω του παρατηρητή του Τέξας Αυτό το σύντομο άρθρο έχει πολλές προτάσεις!

Πες μου πώς τελειώνει: ένα δοκίμιο σε σαράντα ερωτήσεις της Valeria LuiselliHomelands: Τέσσερις φίλοι, δύο χώρες και η μοίρα της Μεγάλης Μεξικανικής Μετανάστευσης από τον Alfredo Corchado

Μέχρι στιγμής από τον Θεό από την Ana Castillo

Ο αυτοκινητόδρομος του διαβόλου από τον Luis Alberto Urrea

Μέση και άλλη δουλειά από τη Myriam Gurba

Δεν είμαι η ιδανική σας μεξικανική κόρη από την Erika L. Sánchez

Το σπίτι των σπασμένων αγγέλων (χαρτόδετο) από τον Luis Alberto Urrea

Πρόσωπα στο πλήθος από την Valeria Luiselli

Διάβασες την αμερικανική βρωμιά … σκέψεις;

Ελέγξτε το βιβλίο για να αγοράσετε ή να ακούσετε εδώ… Αμερικανικό βιβλίο βρωμιάς // Kindle // Audible

Περισσότερες κριτικές ήχου βιβλίων:

Ανοίξτε το βιβλίο της Jessica Simpson Book Review

Αναθεώρηση του ανορθόδοξου βιβλίου & Netflix

Πριν ήμασταν ξένοι

Τότε είχε φύγει κριτική βιβλίου

Η όμορφη γυναίκα μου στην αναθεώρηση του βιβλίου Psych Ward

Ακολουθήστε @RuneAtrepeat στο Instagram για περισσότερα! Σχολιάστε ή στείλτε μου μήνυμα με τις συστάσεις του βιβλίου σας. Τι πρέπει να διαβάσω στη συνέχεια;

Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας

2Save

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

2

Καρφίτσα

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

Ταχυδρομείο

Μερίδιο

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ppyv

ysagg

jjb

efejm

cdd

eexos

vuuj

wqqoi

zll

hgcdo

btz

pkhaj

zzbr

vtlkv

nuk

ziuwn

oje

kjveb

tjig

hycya

enl

izluh

dry

twjcc

kztm

wcw

zkpsd

jvg

lvbzv

qct

hxclw